Æg, parmaskinke og mozzarella – som brunchret

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Skinke, ost og æg er alle ingredienser, som ganske enkelt skal være en del af et brunchbord. Her er en opskrift, som sætter ægget lige i centrum – so to speak.

Per person skal du bruge:

1 æg

1 skive parmaskinke

Chili, rosmarin, salt og peber

Smør

En halv lille tomat

Lidt fintsnittet løg

En spiseske frisk mozzarella

Sådan gør du:

Start med at smøre de små ovnfaste ramekiner. Rul skinken rundt, mozzarellaen skal ligge nederst, dernæst slår du et æg ud oven i og slutter af med lidt friske krydderurter.

æg i ovn inden ovn

Det hele stilles i ovnen ved 70 grader og tages ud, når du er tilfreds med ægget.

I glasset har du en kop kaffe – men hvis det er rigtig brunch, så har du også et glas med bobler.

Noter om maden: Retten kan varieres med ost og skinke, alt efter hvad du har i køleskabet. Spinat og lidt fløde kan også fint passes ind.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *