Æg, parmaskinke og mozzarella – som brunchret

Skinke, ost og æg er alle ingredienser, som ganske enkelt skal være en del af et brunchbord. Her er en opskrift, som sætter ægget lige i centrum – so to speak.

Per person skal du bruge:

1 æg

1 skive parmaskinke

Chili, rosmarin, salt og peber

Smør

En halv lille tomat

Lidt fintsnittet løg

En spiseske frisk mozzarella

Sådan gør du:

Start med at smøre de små ovnfaste ramekiner. Rul skinken rundt, mozzarellaen skal ligge nederst, dernæst slår du et æg ud oven i og slutter af med lidt friske krydderurter.

æg i ovn inden ovn

Det hele stilles i ovnen ved 70 grader og tages ud, når du er tilfreds med ægget.

I glasset har du en kop kaffe – men hvis det er rigtig brunch, så har du også et glas med bobler.

Noter om maden: Retten kan varieres med ost og skinke, alt efter hvad du har i køleskabet. Spinat og lidt fløde kan også fint passes ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *