Agurkesalat

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hjemmelavet agurkesalt til din kylling, smørstegte rødspætte eller på dit smørrebrød er et must. Selvom du snildt kan købe en ganske god agurkesalat i butikkerne, så slår det dog aldrig en hjemmelavet version – og det tager ikke ret lang tid.

Du skal bruge:

2 agurker

1 håndfuld groft salt

4 dl eddike

2 dl rørsukker

2 spsk. korianderfrø

Atamon

Sådan gør du:

Start med rive din agurk i skiver og fordel dem på et rent klæde. Strø salt udover agurken, og lad det trække i 30 minutter.

Korianderfrø, sukker og eddike koges op. Lad det koge i tre-fem minutter og køl lidt ned.

Vask salten af agurken og pres forsigtigt det sidste vand ud af agurkerne.

Hæld lage og agurkeskiverne i et skoldet glas, som du først har skyllet i atamon. Din agurkesalat kan holde sig i mange måneder, hvis du stiller det køligt og mørkt.

Noter om maden

Hvis du har nogle dildfrø, så smid dem i din lage. Prøv også at putte noget fint hakket dild i agurkesalaten ved servering.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *