BBQ sauce - the american way

BBQ sauce – The American Way

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BBQ sauce findes der 1000 opskrifter på. Den her BBQ-sauce er udviklet hjemme i køkkenet en Pinsedag, hvor den store grill skulle frem. Den kan bruges kold som add-on til kød, men du kan også bruge den på f.eks. ben inden de kommer på grillen. Altså som marinade.

Og naturligvis skal den laves på Coca Cola!!

Du skal bruge

2 store rødløg

4 fed hvidløg

1 rød chili

1 33 cl. rød Coca Ccola

1 spsk. farin

2 spsk. chiliflager

½ dl æbleeddike

1 tsk. Tabasco

1 sjat bourbon whisky

2 spsk. smoked paprika

1 spsk. sellerisalt

Salt og peber

Sådan gør du:

Start med at hakke hvidløg, chili og løg. Brun af i panden med masser af olie. Start med løgene, da din hvidløg ellers kan ende med at brænde på. Hæld lidt bourbon i gryden, og lad det koge ind. Derefter skal de tørre krydderier i og slut af med at hælde cola, tabascosauce og eddike i gryden.

Kog BBQ saucen ind til konsistensen er, som du ønsker og smag til sidst BBQ saucen til med tabasco, paprika, sellerisalt, eddike og farin. Slut af med en grundig omgang i blenderen.

Noter om maden:

Denne portion blev brugt til Pulled Pork. Men sørg for at at få lavet en stor portion. Den kan bruges til mange forskellige ting: burger, ben på grillen, stege mm. Bed den yngste i husstanden om at lave en mærkat til flasken, som saucen skal i bagefter. Det giver lidt ekstra sjov i gaden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *