Kylling med pasta, tomat og hvidløg

Forleden aften stod den på kylling i stegeso, og med kun tre personer til at spise den dejlige mad, var der noget kylling i overskud. Det endte i en nem og lille simpel ret, som kun tager 12 min at lave.

Du skal bruge

2-3 stykker kylling

1 stort løg

½-1 rød peber

3-4 tomater

2 fed hvidløg

1 spiseske kapers

Olivenolie

Pasta

Oregano, tørret

Parmesanost

Sådan gør du

Start med at sætte en stor gryde med vand og lidt salt over.

Snit løg, rød peber og hvidløg i små tern. Smid det på panden og varm ved middel varme med en god sjat olivenolie.

Imens går du igang med at pille kyllingen, som du smider på panden efter ca. 5-8 minutter. Midtvejs drysser du oregano henover panden og smider 1-2 spiseske kapers i retten.

Anret den varme pasta og kyllingen med frisk revet parmesan og sort peber. Server med et godt stykke brød til.

I Glasset drikker du det sidste rødvin fra i går aftes.

Velbekomme!

Noter om maden

Kapers er en meget undervurderet ingrediens, som passer til meget andet end pariserbøf og/eller sild. Den smager perfekt med bl.a. tomat og persille, og den er også med til at give retten en god salt smag. Prøv evt. også kapers ovenpå en hjemmelavet skinkepizza.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *