Pollo al ajillo – spansk tapas

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Klassisk og nem spansk tapas med kylling i hvidvin og hvidløg.

Du skal bruge:

10-12 fed hvidløg

2 kviste frisk timian

6-8 kyllingelår (ca. 500 gram)

1 stort glas hvidvin

1 lille løg

Olivenolie, salt og peber

 Sådan gør du:

Find en frostpose frem. Hæld hvidvin, timianbladene fra de friske kviste, kylling og to fint hakkede hvidløg ned i posen. Luk og stil i køleskabet nogle timer.

10 friske og økologiske hvidløg halveres. Løget snittes fint, hvidløg halveres, og det varmes over sagte varme i noget hvidløg. Tag løg af og hvidløg af panden. Find posen med kyllingen frem. Hæld hvidvinen fra og steg kyllingestykkerne i 5-8 minutter.

Stil et fad med kyllingestykkerne og hvidløg i ovnen ind de er færdige. Cirka 15-20 minutter, men tjek ved at stikke en kødnål ind i lårene. Farven skal være klar.

Noter om maden. Timiandelen finder du ikke i alle opskrifter, men den passer perfekt til hvidløget og hvidvinen.

I glasset har du gerne den samme hvidvin, som du har marineret kyllingen i.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *