Ravioli lavet på svampe

Svampe i ravioli er en lækker og nem måde at finde en anledning til at få noget godt rødvin på bordet. Hvis du først har lavet din pastadej, så er dette en nem måde, hvis du vil have lidt variation ind i maden.

Du skal bruge (lille mellemret til 2):

Pastadej af 1 æg – find opskriften her

100-150 gram blandede svampe og champignon

1-2 spiseskefulde mascorpone

1 kvist rosmarin

1 kvist timian

1 fed hvidløg

1 lille løg

Skald fra ¼ citron (pas på du ikke river det hvide med)

1 lille stang bladselleri

Smør, salt og peber

 Sådan gør du:

Hak løg, svampe, krydderurter og grøntsager fint. Svits på en pande med smør og lidt olie. Slut af med hvidløget, som du også har hakket fint. Bland det med mascarponen og citronskalden. Smag til med salt, peber og mascarpone.

Rul din pastadej ud. Lav udstik, så du har nok ”dejcirkler” til at lave 6-8 raviolier. Læg fyldet i midten af en cirkel, ovenpå placeres en ny cirkel, og du lukker forsigtet sammen om de to. Luk dem tæt med en gaffel hele vejen rundt.

Koges 4-5 minutter i saltet vand.

Serveres med parmesan, persille og evt. lidt ekstra fyld på toppen.

I glasset har du med fordel en Barolo, som er fantastisk til svampene eller en rød varm fadvin fra Rioja.

Noter om maden. Generelt altid en god idé at sætte dine tallerkner i en lun ovn, men specielt med få ingredienser på en tallerken bliver maden hurtig kold, så her er rådet ekstra godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *