Selleri saltbagt- som puré eller tilbehør

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Selleri her som saltbag. Der er mange måder, hvorpå råvaren tilberedes, hvor den er lukket inde. Saltdej og saltlag er typiske; og her får du den suverænt mest lækre sellerismag, som du nogensinde har prøvet. Det lover jeg

Det skal du bruge:

1 knoldselleri renses og rengjort

3-4 kg groft salt

Vand

Sådan gør du:

Start med at blande 3 kg salt med vand. Du skal kun bruge vand nok til at du får en våd masse. Den våde masse bruger du til at få indkapslet knoldsellerien i et fad som gå i ovnen.

Bages ved 180-200 grader i ovnen i omkring 2 timer, hvis du skal bruge det til puré og 1-1 1/2 time, hvis du f.eks. vil stege det kort på panden.  Brug en kødnål til at holde styr på mørheden. Start efter 60 min.

I glasset har du en hvidvin, hvis du spiser sellerien som rettens hovedperson.

Noter om maden: Som ingrediens til selleripuré er dette i sandhed uovertruffen

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.